Slik konfigurerer du Oppdater søkemodus

Slik konfigurerer du søkemodus for oppdateringer for installerte programmer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Ytelsesinnstillinger.
  4. Klikk på Programoppdatering.

Vinduet Innstillinger for programoppdatering vil da åpne.

5. I delen Oppdatering merker du av for alternativet Aktiver søk etter programoppdateringer.
  6. Klikk på Sett opp søkemodus for oppdateringer for å åpne vinduet Oppdaterer søkemodus.
  7. I rullegardinlisten Søk etter oppdateringer velger du ett av følgende alternativer:
    • Automatisk. Hvis du velger dette alternativet, søker Kaspersky-programmet automatisk etter programoppdateringer minst en gang i døgnet i henhold til programmets interne innstillinger.
    • Hver dag / Hver uke / Hver måned. Hvis du velger et av disse alternativene, søker Kaspersky-programmet etter oppdateringer basert på den definerte planen din med minuttnøyaktighet. Når et av disse alternativene er valgt, er listen Utsett kjøring etter programoppstart for N minutter tilgjengelig.

Ølgende alternativer for rullegardinlisten Søk etter oppdateringer er ikke lenger tilgjengelige og erstattes av Automatisk etter oppdateringen: Manuelt, Hvert minutt, Hver time, På et bestemt tidspunkt, Etter at programmet har startet, og Etter hver oppdatering.

8. Velg avkrysningsboksen Søk etter oppdateringer neste dag hvis datamaskinen er slått av for å starte et søk når datamaskinen slås på etter at et planlagt søk ikke ble utført. Hvis avkrysningsboksen ikke er valgt, vil programmet bare starte søket etter oppdateringer på det planlagte tidspunktet mens datamaskinen er slått på.
  9. For å lagre innstillingene klikker du på Lagre.